mardi 7 août 2012

Te huur September 2012, Cote d’Azur, Villa Beauvallon, Golf van Saint Tropez

Wij verhuren een heerlijke villa in de Golf van Saint Tropez voor de periode 15 September-7 Oktober 2012.

Villa Beauvallon
Villa Beauvallon
De zomervakantie is in volle gang. Altijd prachtig weer in de Cotes d’Azur ! Voor hen die nog niet vertrokken zijn:

Villa Beauvallon jardin
Villa Beauvallon


In deze periode zijn de grote stromen toeristen al weer terug naar huis, de kinderen zijn al weer naar school en Saint Tropez begint weer tot rust te komen. Het grootste gedeelte van de winkels, restaurants, hotels en bars in Saint Tropez, Sainte Maxime en Port Grimaud is nog open in September tot en met de regatta ‘Les Voiles de Saint Tropez’ en het weer is zachter (zo rond de 25 graden). Het verkeer in de Golf is minder druk en u staat waarschijnlijk niet meer in de file. Dus is het een heerlijke periode om de dorpjes in de omgeving te gaan bezoeken, zoals Ramatuelle, Gassin, Grimaud, Port Grimaud en Sainte Maxime, of om eens naar een van de vele andere stranden te gaan. In deze blog vind u ook een post met enkele goede restaurantjes in de omgeving.

Le Migon Ramatuelle
Restaurant Le Migon, Ramatuelle
Onze villa bevindt zich in het domein ‘Les rives de Beauvallon’ dat in het centrum van de Golf van Saint Tropez ligt tussen Saint Maxime en Port Grimaud en is een heerlijke thuisbasis van waaruit u deze regio, zo geliefd bij de jet set en bij mensen zoals u en wij, kunt bezoeken. U kunt natuurlijk ook van de 2100m² grote tuin om het huis genieten, van het zwembad van het domein of het strand dat bij het domein hoort met haar bistro (open tot 7 Oktober). Als u golft, kunt u naast het domein golven in de ‘Golf club de Beauvallon’.

De villa voor maximal 8 personen heeft 4 ruime slaapkamers, aparte keuken, 2 badkamers, een douche en een mooie grote living met schuifdeur naar het terras met een prachtig uitzicht over het domein.

Villa Beauvallon tuin
Villa Beauvallon jardin
Tussen 29 September en 7 Oktober 2012 vindt de regatta ‘Les voiles de Saint Tropez’ plaats, zeer geliefd bij de liefhebbers van zeiljachten uit het begin van de vorige eeuw en de moderne zeiljachten met de laatste technische snufjes. Er doen 300 jachten mee aan deze zeilwedstrijden, verspreid over 5 dagen. Deze zeilmanifestatie is in 1981 gestart onder de naam ‘la Nioularge’ en brengt een heerlijke sportieve zeilsfeer naar Saint Tropez.

Les Voiles de Saint Tropez 2012
Les Voiles de Saint Tropez 2012
Wij nodigen u uit om deze blog te ontdekken en alvast een voorproefje te nemen voor uw vakantie in September 2012.   

Voor de huurperiodes en prijzen van villa Beauvallon mailt u naar :


  

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire