mercredi 25 avril 2012

Te Huur Villa Beauvallon- Golf van Saint Tropez- vacantie 2012 in prachtig privé domein met strand…

Villa Beauvallon is een heerlijke villa waar u zich thuis zult voelen tijdens uw vakantie. Gelegen in de Golf van Saint Tropez, 300m van het privé strand, in een rustig domein met receptionist. U heeft toegang tot het domein met een code en automatische poort. Het domein “Les Rives de Beauvallon” bestaat uit een honderdtal villas in een ruime natuurlijke omgeving met peinbomen, eucaliptus en mimosabomen en oleanders. 

Villa Beauvallon heeft 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een doucheruimte en biedt ruimte voor maximaal 8 personen. Een grote gezellige living (40m2) met groot schuifraam komt uit op het grote terras met BBQ en een tuin van 2100m2 met prachtig vrij uitzicht over het domein. Hier zult u heerlijk vertoeven in de ochtend en s’avonds zult u er heerlijk genieten van de apéro en het diner. U zult genieten van de heerlijke zwoele, warme zomeravonden en de mediterrane sfeer.

Villa Beauvallon Te Huur 2012
Villa Beauvallon Te Huur vacantie 2012

Overdag kunt u genieten van de plage privé de Beauvallon, wat behoort  tot het domein en 300m van de villa. Een zandstrand voor de bewoners van het domein met gratis stretchers en parasols en een gezellige strandbistro, waar u s’middags kunt lunchen tegen een redelijke prijs onder een eeuwenoude parasolden, waar u verkoeling vindt.  
Als u of uw kinderen meer van een een zwembad houden, dan gaat u naar het zwembad van het domein (25 x 10m), gelegen 30m van het strand en omgeven door prachtige parasoldennen die u genoeg schaduw geven.

Plage Beauvallon
Plage privé de Beauvallon

Als u eens van strand wilt veranderen, dan loopt u gewoon over het strand op weg naar Port Grimaud en zoekt u daar uw favoriete plekje. Port Grimaud bevindt zich op 20 minuten lopen over het strand en is een leuk dorpje, gebouwd in de zee. Het is een bekend plaatsje voor watersporters die daar hun huisje hebben met aanlegsteiger. Twee keer per week is er een marché provencal en er zijn gezellige restaurantjes en winkeltjes. Van daaruit kunt u ook een boot nemen naar Saint Tropez.

Saint Tropez, 7km verwijderd van Beauvallon, is een oud stadje dat bekend is geworden door Brigitte Bardot. Men voelt daar de warme mediterrane sfeer van eeuwenoude huisjes, straatjes en pleintjes, gemixed met trendy shops en restaurantjes. U vindt er veel stijl en minder stijl, selons tout les gouts.
De marché de Saint Tropez is zeer bekend met haar mediterrane kruiden, groenten, olijven en textiel. In het hoogseizoen is het er wel druk, dus neemt u af en toe de tijd om even op een terrasje te gaan zitten en mensen te kijken. De Port de Saint Tropez is heel bekend. Niet alleen vanwege de gigantische jachten die er liggen, maar ook door de ‘stars’ die er flaneren en gezien willen worden.  Le Senequier is de bekendste bar aan de haven van Saint Tropez.


Saint Tropez
Saint Tropez


Achter Saint Tropez ligt la Plage de Pamplone, waar u veel privé plages kunt vinden, zoals Kontiki, Plage Club 55, Niki Plage etc. Hier komen veel sterren zich amuseren. Let op, ze zijn wel duur…

Als u meer van rust houdt en van typisch mediterrane dorpjes, dan zult u Ramatuelle bezoeken, een middeleeuws dorpje, achter Saint Tropez, 3 km van zee in het achterland met haar smalle straatjes en mooie pleintjes. Ramatuelle is bekend voor haar jazz festival in Augustus. Gassin is 5km verwijderd van Beauvallon en is een klein dorpje op een heuvel voor Saint Tropez met gezellige restaurantjes en galleries. U heeft daar een adembenemend uitzicht over de Golf van Saint Tropez.

Als u vanuit Port Grimaud naar het binnenland rijdt dan vind u na 3 km Grimaud. Een prachtig provencaals dorpje op een heuvel waar u echt tot rust komt.  Als u weer terug rijdt naar de zee, komt u onder het dorp la cooperative des vignerons tegen waar u goede wijn kunt kopen voor weinig geld. Daarna volgt u de weg richting Sainte Maxime en na 2 km ziet u aan de linker kant ‘le jas de Robert’ waar iedere zondag een brocante is. Erg gezellig en u kunt er heerlijk eten en iets drinken op het gezellige terras onder de platanen. Na 1 km bent u dan weer terug aan zee en na 2km weer terug in Beauvallon.

Als u vanuit Beauvallon naar het Oosten rijdt vind u na 4km Saint Maxime. Ook een leuk badplaatsje met een strand, winkeltjes en restaurantjes en een haventje.

Zoals u ziet is er genoeg te doen in de Golf van Saint Tropez. Als u van de drukte houdt gaat u op stap. Als u van de stilte houdt blijft u in de villa of aan het privé strand of het zwembad van het domein.

Villa Beauvallon is een heerlijk oord voor de hele familie. Als u kleine kinderen heeft gaan ze met u mee naar het privéstrand en zwembad (er is ok een schommel, volleyball veld en ping pong tafel). Als uw kinderen wat ouder zijn kunnen ze de bus nemen onderaan het domein naar Sainte Maxime of Saint Tropez. Of ze kunnen over het strand naar Port Grimaud en daar de boot nemen naar Saint Tropez...

Kortom, iedereen vindt zijn weg in het domein ‘Les Rives de Beauvallon’ en de villa is heerlijk ruim, comfortabel  en gezellig.

En, zoals gezegd, als u s’avonds op het heerlijke  terras zit van de villa met haar grote tuin en prachtig uitzicht, dan geniet u echt van uw vakantie.


Villa Beauvallon terras
Villa Beauvallon Terras



Neemt u de tijd om deze website te ontdekken en wij hopen dat u zich al een beetje op vakantie zult voelen.

Voor prijzen en huurperioden in Juli, Augustus en September  2012 neemt u kontakt op met :


Of u kunt bellen naar (+32) 0478-56 50 30.

Tot ziens !



0 commentaires:

Enregistrer un commentaire